CONTACT CONTACT

Weer open: Walk The Line en concerten op 1,5 meter afstand

17 juli 2020

We zijn weer open! We staan te popelen om artiesten weer een podium te bieden, en bezoekers weer te mogen ontvangen. We organiseren in de zomermaanden weer concerten in de Grote Zaal, en presenteren vanaf Walk The Line: een unieke tour van twee uur door ons gebouw met onderweg vier concerten in verschillende zalen. Bij al deze programma’s volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Walk The Line verrassingtours
Wie er op het podium staat blijft een verrassing, maar geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon. Deze tours zijn op diverse tijden op donderdagen en vrijdagen.

Walk The Line genretours
Tijdens genretours bezoek je meerdere concerten in eenzelfde stijl of genre. Zo trapte we af met een indie-weekend en staan er voor de aankomende tijd metal, world, roots en literatuur tours op de planning. De artiesten zijn van te voren bekend. Deze tours zijn op diverse tijden op zaterdagen en zondagen.

Concerten
Naast Walk The Line zijn er ook losse concerten op 1,5 meter aftand. Zo staan binnenkort o.a. zanger Jack Poels (Rowwen Heze), rapper Akwasi en de psychedelische Turkse folkrockband Altın Gün in onze Grote Zaal. Kijk hier voor ons volledige programma.