CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg & partnerships: visie en nieuwe collega

11 maart 2022

TivoliVredenburg heeft een nieuwe collega bij Development. Lisanne Vis is per 1 februari gestart als medewerker Partnerships. Niki de Jonge, de huidige manager Partnerships, zet zich per maart full time in voor onze bezoekers en donateurs als Fondsmanager van het TivoliVredenburg Fonds.

“Bij TivoliVredenburg ga ik doen wat ik tijdens mijn eerdere werk als adviseur voor de overheid en het bedrijfsleven al het liefste deed: samen met partners mooie projecten opzetten.”

– Lisanne Vis

Voor ons zijn onze donateurs, partners en fondsen van groot belang: dat zijn de medemogelijkmakers waar wij niet zonder kunnen! In coronatijd zijn we blijven inzetten op deze samenwerking, maar nu we weer open zijn zien we nog meer kansen.

Samenwerking leidt tot resultaat
De afgelopen jaren heeft TivoliVredenburg gewerkt aan het versterken van onze band en de samenwerking met onze partners. En met resultaat. Met een breed aantal partners hebben we prachtige samenwerkingen en projecten kunnen realiseren.

Slechts een kleine greep uit een aantal van deze projecten die we met onze partners hebben gerealiseerd: Met de Rabobank brachten we muziek op het meest toegankelijke podium van TivoliVredenburg, de Rabo Open Stage. We heetten onze collega’s van Amerpoort welkom. Samen met AB InBev lanceerden we het 150m2 grote videokunstwerk Canvas. Met partner HKU organiseren we de wekelijkse en gratis toegankelijke lunchpauzeconcerten. En onze nieuwe aanwinst Studio Pandora, mogelijk gemaakt door Bud, is nu al onmisbaar gebleken tijdens de coronasluitingen.

Resultaten om trots op te zijn!

We zijn weer open!
Inmiddels is TivoliVredenburg weer open, en wat hebben we daar naar uit gekeken! Vol op stoom kunnen we met onze partners verder werken aan onze missie: een leven lang muziek voor iedereen. De komende tijd zetten wij de ontwikkeling van ‘development’ onverminderd voort. We blijven investeren in onze huidige relaties en ontwikkelen samen nieuwe projecten, die bijdragen aan ons cultureel en maatschappelijk programma.

En wat een prachtige projecten liggen er al in het verschiet! Met steun van partners, donateurs, bezoekers en fondsen wil TivoliVredenburg straks de foyer van de Grote Zaal renoveren en een nieuwe entree aan het Vredenburgplein realiseren. Ook zetten we ons met veel energie in voor het verder uitbouwen van de huidige partnerships en het aangaan van nieuwe. Onlangs sloten we een nieuwe overeenkomst met het International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR). Samen zorgen we ervoor dat internationals en arbeidsmigranten de weg naar TivoliVredenburg nog beter weten te vinden.

Doe je mee?
Doe je mee en wil je partner worden? Bekijk de website voor de mogelijkheden en inspirerende projecten, die we samen met onze partners hebben opgezet, of neem contact op met Lisanne Vis.