CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg is weer open met nieuwe reeks Walk The Line

17 november 2020

Na een verplichte sluiting van twee weken kondigt TivoliVredenburg vandaag 500 concerten aan in het kader van de Coronaproof concertreeks Walk The Line. Naast de diverse Walk The Lines zijn er ook verschillende losse concerten voor 30 bezoekers. Ook blijven we doorgaan met het aanbieden van online programma’s in de vorm van Studio TivoliVredenburg en diverse livestreams.

Tijdens het coronaproof concept Walk The Line beleeft de bezoeker een unieke, twee uur lang durende tour door het gebouw. Onderweg drie tot vier concerten in diverse zalen verspreid over het pand. Op het programma staan muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem. Bij een deel van de evenementen wordt vooraf bekendgemaakt welke artiesten het podium betreden, bij een ander deel blijft dit een verrassing.

TivoliVredenburg directeur Jeroen Bartelse: “We kunnen niet wachten tot we open kunnen. Het belangrijkste is dat we artiesten weer een podium geven en dat bezoekers weer muziek kunnen ervaren, in real life. We kunnen de boel weer aanzetten.”

In totaal zijn er vandaag 160 verschillende tours op diverse tijdstippen bekendgemaakt, iedere tour bevat drie tot vier concerten. Er zijn meerdere tours per dag, zowel ’s middags als ’s avonds. Alle informatie is te vinden op www.tivolivredenburg.nl/walktheline.