CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg en IWCUR werken samen

24 februari 2022

Elke nieuwe Utrechter ontvangen we natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Daarom gaan we samenwerken met het International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR) en zo internationals een warm welkom heten in de regio.

Wat doet het IWCUR?

Het doel van het IWCUR is om de start van een nieuw leven in de regio Utrecht makkelijk én leuk te maken. Daarom helpt het IWCUR internationals die hier komen wonen, werken en studeren om zich hier te vestigen en thuis te voelen. In het stadskantoor van de gemeente Utrecht kunnen internationals bij het IWCUR op één centrale plek alle formaliteiten regelen. Het IWCUR helpt hen ook om de regio Utrecht te leren kennen en in contact te komen met locals. En dat allemaal kosteloos.

Wat gaan we samen doen?

Cultuur is een belangrijke factor voor internationals om zich thuis te voelen in een stad of regio. Via het IWCUR leren internationals uit alle windstreken die in de regio Utrecht komen wonen de weg naar TivoliVredenburg kennen. Vervolgens zijn wij er voor ze met ons programma en als uitvalsbasis voor bijeenkomsten.

About IWCUR

The International Welcome Centre Utrecht Region provides a warm welcome to internationals who live, work or study in Utrecht Region. They offer a number of free services designed to advise and assist internationals during their arrival and stay in Utrecht Region. Take a look at the IWCUR website for more information.