CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg en Bierbrouwerij AB InBev vernieuwen samenwerking

1 juni 2022

Partnership versterkt tijdens COVID-periode

TivoliVredenburg en Bierbrouwerij AB InBev verlengen hun partnership met 5 jaar. Het Utrechtse muziekpodium en de brouwer zijn vanaf de oprichting van TivoliVredenburg partners en zullen hun samenwerking na de COVID-periode verder uitbouwen.

“In tijden van crisis kom je als goede partners nog dichter bij elkaar. De cultuur en evenementenbranche was tijdens de coronacrisis meer uit dan aan. En toch hebben we nauw samengewerkt met Bierbrouwerij AB InBev. De focus van beide partijen bleef op de vraag ‘wat kan wel’?” 

– Jeroen Bartelse, directeur TivoliVredenburg

We zijn tijdens de COVID-periode constant met elkaar in contact gebleven en in elkaar blijven investeren. TivoliVredenburg schakelde in deze tijd volledig over op Bud. Samen lanceerden we Studio Pandora, een unieke hybride podcast, DJ en radiostudio. Ook kreeg een lichting aanstormende videokunstenaars de mogelijkheid om nieuw werk te maken voor Canvas, de gezamenlijk ontwikkelde videowall van 150m2.

“We zijn enorm blij met de vernieuwde samenwerking met TivoliVredenburg, met wie we al jaren bijzonder goed en intensief samenwerken. Als partners hebben we veel vertrouwen in elkaar, dit wordt onderstreept door de nieuwe verlenging van de samenwerking. We kijken ernaar uit de komende jaren samen verder aan de slag te gaan en onze samenwerking te verdiepen.”

– Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev

Komende jaren blijven wij samen werken aan nieuwe projecten. Centraal daarin staan duurzaamheid, diversiteit, talentontwikkeling en verantwoord drinken. Met het brede bierportfolio, waaronder Leffe Blond met en zonder alcohol, blijven TivoliVredenburg en AB InBev inspelen op de verschillende wensen van bezoekers en zullen we verrassende concepten gaan introduceren.

Foto door Ben Houdijk