CONTACT CONTACT

Studio Pandora wint een IJzeren Podiumdier

26 januari 2022

Ons nieuwe on- en offline platform Studio Pandora – wat we ontwikkelde in samenwerking met partner Bud – is samen met Walk The Line bekroond met een IJzeren Podiumdier! Onze programmeurs Michiel en Doortje namen tijdens Eurosonic Noorderslag de prijs in ontvangst.

Een IJzeren wat..? De IJzeren Podiumdieren worden uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals: een vakprijs dus. 2021 was een bizar jaar, waarin we enorm hebben moeten omdenken en van het onmogelijke het mogelijk probeerden te maken. Zo ontstonden Walk The Line en Studio Pandora niet ondanks, maar dankzij de coronacrisis. Deze erkenning van vakgenoten doet ons goed!

De jury: “Met een enorme drive en betrokkenheid heeft TivoliVredenburg met Walk The Line een slim programma ontwikkeld dat van ‘kleur’ kan veranderen als een kameleon (geschikt voor zowel metal als kinderliedjes) en dat ook onder moeilijke omstandigheden publiek en artiest samenbrengt. Daarnaast is met Studio Pandora een hybride off- en online plek gecreëerd waarmee vooral startende, experimenterende en vaak lokale talenten verder op weg worden geholpen.”