CONTACT CONTACT

VINEYARD

Vineyard organiseert de catering voor elk denkbaar evenement, met de meest verse producten van lokale leveranciers. Vineyard heeft kritische aandacht voor duurzaam produceren, iets wat ook bij TivoliVredenburg hoog in het vaandel staat. Sinds 2014 is Vineyard preferred supplier van TivoliVredenburg op het gebied van evenementencatering en werken Vineyard en TivoliVredenburg regelmatig samen tijdens evenementen en bijeenkomsten.

Een voorbeeld van deze samenwerking is de relatieontvangst die gezamenlijk wordt georganiseerd tijdens Transition Festival. Transition is een jaarlijks terugkerend jazzfestival in TivoliVredenburg. Het festival brengt jonge musici en jazzveteranen samen en biedt hen beiden het podium, wat zorgt voor wederzijdse inspiratie. Met tientallen optredens, duizenden bezoekers en een bijzondere sfeer is Transition sinds 2016 een groot succes. Daarnaast laat Transition als geen ander de veelzijdigheid van TivoliVredenburg zien. Het gebouw wordt optimaal gebruikt, geen ruimte blijft onbenut. Een perfecte gelegenheid relaties en gasten te ontvangen!

Naast de Transition relatieontvangst verzorgt Vineyard de catering voor vele andere evenementen in TivoliVredenburg. De afgelopen jaren werkten TivoliVredenburg en Vineyard samen tijdens allerlei bijeenkomsten: van diners tot bedrijfsfeesten tot grote internationale congressen.