CONTACT CONTACT

RABO NEXT STAGE

Rabobank is een bank voor en door klanten, een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. Dat blijkt onder andere uit de langdurige samenwerking tussen TivoliVredenburg en Rabobank, die onlangs opnieuw met vijf jaar verlengd werd. Eén van de resultaten van dit partnership is de Rabo Open Stage: een podium voor amateurmuzikanten en studenten in de centrale hal van TivoliVredenburg.

Naast de Rabo Open Stage liep ook vijf jaar lang het project Rabo Next Stage: een coachingstraject van TivoliVredenburg voor jonge muzikanten die van hun talent hun carrière wil maken. De deelnemers aan Rabo Next Stage kregen een half jaar lang professionele begeleiding van internationaal bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop, klassiek en wereldmuziek. Door middel van masterclasses, optredens en begeleiding op maat kreeg hun muzikale carrière een flinke boost.

Door Rabo Next Stage hielpen Rabobank en TivoliVredenburg jonge creatievelingen aan een podium en werden ze uitgedaagd nog beter te worden. Door het ontwikkelen van talent maakten zij kennis met nieuwe werelden, leerden ze samen te werken, elkaar te helpen en nieuw talent te inspireren.

Klik hier voor meer informatie over Rabo Next Stage.