CONTACT CONTACT

RABO OPEN STAGE

Rabobank is een bank voor en door klanten: een coöperatieve bank, een maatschappelijke bank. Dat blijkt onder andere uit de langdurige samenwerking tussen TivoliVredenburg en Rabobank, die onlangs opnieuw met vijf jaar verlengd werd.

Toen TivoliVredenburg in 2014 haar deuren openden was de centrale hal een praktische ontvangsthal maar met een groot gebrek aan sfeer. Niet veel later werd café Het Gegeven Paard gehuisvest in onze centrale hal en kwam deze plek al meer tot leven. Maar de Rabo Open Stage, het “open” podium in Het Gegeven Paard, zorgde er voor dat de centrale hal een plek werd waar je wil zijn.

Op de Rabo Open Stage is het partnership tussen TivoliVredenburg en Rabobank zichtbaar in het hart van TivoliVredenburg. Op het naar Rabobank vernoemde podium zijn meerdere avonden per week gratis optredens van beginnende artiesten, jonge bandjes, koren of orkesten te bewonderen. De Rabo Open Stage is een laagdrempelig en toegankelijk podium waar ontmoeting plaatsvindt met muziek van alle genres.

Jaarlijks wordt ook de Rabo Open Winter Stage georganiseerd: iedere middag en avond live muziek op de ROS tijdens de kerstvakantie. Daarnaast treedt het beste talent van het jaar nog één keer op tijdens het jaarlijkse Best Of Rabo Open Stage weekend.

Op de Rabo Open Stage kunnen amateurmuzikanten vlieguren maken en hun kunsten aan publiek tonen. Inmiddels betraden zo’n 2000 amateur acts de Rabo Open Stage (meer dan 300 per jaar) en met bijna iedere avond een optreden zal dat aantal hopelijk nog veel groter worden.

Klik hier voor meer informatie over de Rabo Open Stage.