CONTACT CONTACT

INTRODUCTIE JUPILER 0.0% & LEFFE 0.0%

AB InBev (Anheuser-Busch InBev) is de grootste bierproducent van de wereld en kent een langdurige samenwerking met TivoliVredenburg. Daaruit onstaan regelmatig mooie projecten. Eind 2019 werd het partnership met AB InBev opnieuw met vijf jaar verlengd. Om dit te vieren introduceerde TivoliVredenburg als eerste in Nederland Jupiler 0,0% op de tap en Leffe 0.0% op fles. Als aftrap werd een feestelijke avond vol tastings, blinde proeverijen en een Leffe corner georganiseerd.

We zijn enorm blij met de vernieuwde samenwerking met TivoliVredenburg, met wie we al jaren bijzonder goed en intensief samenwerken. We zijn heel trots dat TivoliVredenburg de primeur heeft om als eerste in Nederland grootschalig Jupiler 0,0% op tap beschikbaar te hebben. We kijken ernaar uit de komende jaren samen verder aan de slag te gaan om verantwoord drinken nog meer tot norm te maken.

– Pieter Anciaux, horecadirecteur AB InBev

Inmiddels zijn bezoekers vertrouwd met Jupiler 0,0 % en Leffe 0,0 % en worden deze verantwoorde bieren volop verkocht tijdens evenementen. TivoliVredenburg draagt graag bij aan bewust alcoholgebruik en hoopt dit met deze alcoholvrije bieren te bevorderen.