CONTACT CONTACT

CANVAS

AB InBev is de grootste bierproducent van de wereld. TivoliVredenburg kent een jarenlange samenwerking met AB InBev en uit dit partnership ontstaan regelmatig mooie projecten.

Sinds september 2019 stroom Bud, gebrouwen door Ab InBev, door de leidingen van TivoliVredenburg. Met de komst van Bud zijn er nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen en projecten. Een resultaat daarvan is het videokunstwerk Canvas.

Canvas is een videokunstwerk van 150m2 dat sinds het najaar van 2019 de zwevende witte wanden boven Park 6 siert. Talentvolle beeldmakers gebruiken deze muren van de zaal Pandora om hun videokunst tot leven te laten komen. Bezoekers worden steeds verrast door nieuwe beelden gemaakt door verschillende kunstenaars.

Door Canvas faciliteert TivoliVredenburg samen met Bud een podium voor jonge visuele kunstenaars. TivoliVredenburg is naast een podium voor muziek ook graag een podium voor andere vormen van kunst en vindt het belangrijk jonge talenten te steunen. Op dit moment etaleren zestien jonge artiesten hun kunst via Canvas. Hun werk is iedere vrijdag- en zaterdagavond zichtbaar voor bezoekers van Park 6 en concerten in de bovenzalen. Het werk wordt na een bepaalde tijd vervangen door het werk van een nieuwe, andere artiest.

Klik hier voor meer informatie over Canvas.