CONTACT CONTACT

AMERPOORT

Onze partner Amerpoort biedt cliënten de mogelijkheid mee te doen aan het dagelijkse leven en hun bijdrage te leveren aan de samenleving, van jong tot oud en van licht tot ernstig meervoudig beperkt.

Sinds 2019 werken medewerkers met een verstandelijke beperking op basis van dagbesteding bij TivoliVredenburg. TivoliVredenburg is het eerste podium in Nederland dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hulp van Amerpoort een werkplek biedt.

De zes medewerkers hebben ruime ervaring in de horeca en zijn een welkome ondersteuning voor ons serviceteam. Ze assisteren in de horeca en bij het wegwijs maken van het concertpubliek.

Teamleiders Hospitality TivoliVredenburg, Jiska Jacobs en Tim Geertshuis: ‘Wij zijn erg blij dat we deze samenwerking tot stand hebben kunnen brengen. Deze nieuwe collega’s passen bij uitstek bij ons team om ons publiek een warm welkom te geven.’ Jasper van Hove, waarnemend directeur van Burgundy Street, de BV waarin onder meer café Het Gegeven Paard en restaurant Danel zijn gehuisvest: ‘We zien het helemaal zitten met deze toppers, ze ondersteunen ons heel goed in de dagelijkse operatie en met hun dosis humor wordt dit een groot feest.’ ‘Voor Amerpoortcliënten is het een fantastische kans om op een mooie plek midden in de samenleving, aan de slag te gaan’, aldus dagbestedingsmanager Amerpoort Brechje Buxtorff.

Hieronder zie je een impressie van een dag in het leven van een Amerpoort collega bij TivoliVredenburg.