CONTACT CONTACT

Primeur TivoliVredenburg met nieuw 0,0%-bier op fles en tap

6 mei 2019

TivoliVredenburg en Bierbrouwerij AB InBev verlengen hun bestaande partnership met vijf jaar. Om dit te vieren stroomt op vrijdagavond 10 mei voor het eerst Jupiler 0,0% door de taps van het podium en wordt Leffe Blond 0,0% op fles geïntroduceerd. Deze landelijke primeur is het startschot van een nieuwe samenwerking, waarin de partners invulling geven aan de gezamenlijke doelstelling om verantwoord genieten te promoten.

Op 10 mei presenteren de trotse partners Jupiler 0,0% van de tap, en het allereerste alcoholvrij abdijbier Leffe Blond 0.0% op fles in Park 6 in TivoliVredenburg: het vrij toegankelijke indoor park op het grote binnenplein, met uitzicht over Utrecht. De bezoekers kunnen elkaar hier ontmoeten, komen dansen en bovenal 0,0% komen proeven. Op feestelijke en bijzondere wijze kunnen bezoekers van Park 6 kennis maken met Leffe Blond 0,0% en Jupiler 0,0% op tap – meer heb je niet nodig voor een geslaagde vrijdagavond.

Met de introductie van Leffe Blond 0,0% op fles en Jupiler 0,0% op tap willen de partners verantwoord genieten nog meer tot de norm maken, door bezoekers aan te moedigen vaker voor alcoholvrij bier te kiezen. De komende maanden zullen ook andere laag-alcoholhoudende bieren worden gepromoot.