CONTACT CONTACT

Partner aan het woord: Tessa Penninks

30 mei 2018

Naam: Tessa Penninks
Beroep/bedrijf: Advocaat Banking & Finance bij advocatenkantoor CMS.

Hobby’s: Dansen. Vanaf mijn 7e jaar mocht ik van mijn ouders naar klassiek ballet. Al snel ging ik 3 keer per week naar de balletschool. Na de start van mijn carrière als advocaat lukte het mij niet meer zo fanatiek te balletten. Wel ben ik altijd blijven dansen, vond ik een flitsende dansschool in Utrecht voor 1 keer per week streetdance en ben ik op feesten & partijen vaak op de dansvloer te vinden.

Lievelingsmuziek/band: Favoriet zijn op dit moment Ed Sheeran, Bruno Mars en Adele, maar op zijn tijd geniet ik ook van klassieke(re) muziek. Zo heb ik bijvoorbeeld ontzettend genoten van de pianomuziek van Wibi Soerjadi tijdens een YPBC event. Bij deze vraag moest ik ook denken aan de familievakanties van vroeger met de auto; op de achterbank zong ik voluit mee met Lionel Richie, Gloria Estefan en Eric Clapton. De liefde voor muziek begon hiermee al vroeg.

Leukste YPBC event en waarom?: Het YPBC event met als titel ‘Hostmanship’ (in mei 2016). Omdat alle leden van YPBC te maken hebben met klanten, relaties en/of opdrachtgevers was dit een aansprekend onderwerp en konden ervaringen tussen de leden breed gedeeld worden. Na een gezamenlijk diner schoof spreker Roy van den Broek aan (ik begreep dat hij onder andere werkzaam was geweest als Operations Manager bij het DeLaMar Theater Amsterdam). Hij nam ons mee in de verkenning van de ‘Customer Journey’ en de borging van optimale gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Aansluitend hebben we een concert van Haevn bijgewoond in de zaal Pandora. Het concert was prachtig en we hebben met een aantal leden nog tot in de late uurtjes nagepraat die avond.

Meerwaarde van de YPBC: In de ontspannen en feestelijke omgeving van TivoliVredenburg laagdrempelig netwerken met andere young professionals van interessante bedrijven.

Wens voor de YPBC: Mijn wens voor YPBC is dat het aantal leden groeit en dat ondanks deze groei YPBC een herkenbare en hechte club van mensen/bedrijven wordt met nog veel mooie gezamenlijke events te gaan!