CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg: online podium

6 mei 2020

Door de coronamaatregelen is het is stil in TivoliVredenburg, maar online draaien we gelukkig door! We zenden concertregistraties live uit op Facebook, delen poëzie met mooie beelden, testen met duizenden tegelijk onze muziekkennis en dansen in onze huiskamers met een 3 x 030 Zoomparty. Dit allemaal onder het mom van ‘music sounds better with you’.

“Live” concerten
Om deze concertloze dagen wat aangenamer te maken en de verveling te bestrijden zenden we online concertregistraties uit. We trapten op 16 maart af met een bijzonder fragment uit Vrije Geluiden: Reinbert de Leeuw speelt Satie. Inmiddels zijn Pearl Jam in Tivoli, DeWolff Sessions, Eric Vloeimans, Maestro Jules en vele anderen de revue gepasseerd. Gelukkig is er nog voldoende voorraad! Houd onze facebookpagina in de gaten om deze uitzendingen niet te missen, want… music sounds better with you!

Quarantaine poëzie
In deze video reflecteren Tom Ruben en Jorn van Zwieten – normaal gesproken werkzaam in ons hospitalityteam – op deze gekke tijd. Ze schrijven nu dagelijks quarantainepoëzie gebaseerd op foto’s van TivoliVredenburg. Waar Koen Bouman normaal gesproken videoclips en aftermovies maakt, richtte zijn camera zich hier op de afwezigheid van publiek, en zien we onze legen zalen. We horen de stem van Gerko Telman, als coördinator Productie normaliter druk bezig met het inplannen van alle producenten en technici, maar nu met ruimte voor zijn andere liefde: poëzie. Podcasthost David Achter de Molen nam het gedicht op in zijn studio Het Podcastkantoor.
Meer quarantainepoëzie? Klik hier voor een selectie van Ruben & Van Zwieten.

Popquiz
De popquiz door DJ St.Paul is iedere maand vaste prik in TivoliVredenburg, en nu online! Na twee succesvolle edities met meer dan 1000 teams kan een derde Popquiz niet uitblijven. Naast eeuwige roem zijn er zoals altijd leuke prijzen te winnen. Meer informatie over de Popquiz vind je hier en houd onze website in de gaten voor de volgende editie!

3 x 030 Zoomparty
Op 25 april kwam ook het TivoliVredenburg By Night programma weer tot leven. Iets anders dan we gewend zijn: via Zoom. Tijdens 3 x 030 draaiden drie Utrechtse dj’s een uur lang de beste tunes uit alle genres. Met DJ sets van Pablo Discobar, Mauro Moreno en VALA was het net alsof je in een volle Ronda stond. Binnenkort meer nachtprogramma! Wil je nu alvast een feestje in je huiskamer? Dan is de 3 x 030 Zoomparty Zoomparty hier terug te kijken en luisteren.

Houd onze website in de gaten voor dit en nog veel meer online programma!