CONTACT CONTACT

TIVOLIVREDENBURG PRESENTEERT: FRONT ROW

Voor young professionals die de toon willen zetten in Utrecht

TivoliVredenburg is het grootste muziekpodium van Nederland en de meest inspirerende plek in Utrecht. Elke dag worden wij geïnspireerd door de beste musici, zangers schrijvers en kunstenaars. Wij weten als geen ander hoe je geraakt wordt door muziek.

Dit willen we delen met de young professionals in Utrecht. En waar in TivoliVredenburg word je het meest geïnspireerd? Daar is maar één antwoord op, toch?
                                                  FRONT ROW!

Daarom hebben wij nu speciaal voor jullie Young Professionals Front Row ontwikkeld. Een uniek netwerk van young professionals tussen de 25 en 40 jaar die de toon willen zetten voor Utrecht. Word lid en doe mee aan het meest inspirerende en toonaangevende netwerk van Utrecht!

Verbreed je horizon – Front Row is meer dan alleen een businessclub. We leren van elkaar. Je gaat in gesprek of volgt een debat over thema’s die young professionals raken. Zo groeien we naar een toonaangevend en maatschappelijk betrokken netwerk, met aandacht voor iedereen. En met TivoliVredenburg als clubhuis!

Verras je relaties –Wij willen niet alleen met jullie inspiratie en kennis delen, maar jullie ook de kans geven om dit door te geven. Daarom krijg je niet alleen zelf met jouw bedrijf of organisatie toegang tot het netwerk, maar kun je door lid te worden ook klanten meenemen om plaats te nemen op de Front Row.

Word lid en doe mee met het FRONT ROW programma
Het Front Row programma heeft vier events per jaar. Elke bijeenkomst bestaat uit een netwerkborrel, waarna je samen met de andere leden een ‘appetizer’ van meerdere concerten ervaart of een debat of dansavond bezoekt. En nog een perk: als Front Row deelnemer word je uitgenodigd voor bijzondere ontvangsten die TivoliVredenburg organiseert voor haar partners en donateurs.

F*CK DE PRESTATIEDRUK! Volgende bijeenkomst: Faal Festival op 2 juni 2023
Wil jij, net als veel andere jonge werkenden, de prestatiedruk verlichten? Kom naar de volgende bijeenkomst van Front Row en ga mee naar het Faal Festival op vrijdagavond 2 juni! Een festival waar twijfels, onzekerheid en falen als normale menselijke fenomenen in de spotlight staan. Voor het festival ontmoet je eerst andere young professionals tijdens de borrel. En hoe leer je anderen het allersnelst kennen? Door, net als tijdens het festival zelf gebeurt, je faal te delen met mede-young professionals! Meld je aan via frontrow@tivolivredenburg.nl.

Nieuwsgierig?
Lees de infoleaflet met alle informatie over deelname en kosten. Of neem contact op met Lisanne Vis van Partnerships & Development via frontrow@tivolivredenburg.nl.