CONTACT CONTACT

TIVOLIVREDENBURG PRESENTEERT: FRONT ROW!

Voor young professionals die de toon willen zetten in Utrecht

TivoliVredenburg is het grootste muziekpodium van Nederland de meest inspirerende plek in Utrecht. Elke dag worden wij van Team TivoliVredenburg geïnspireerd door de beste musici, zangers schrijvers en kunstenaars. Wij weten als geen ander hoe je geraakt wordt door muziek.

Dit willen we delen met de young professionals in Utrecht. En waar in TivoliVredenburg word je het meest geïnspireerd? Daar is maar één antwoord op, toch?
                                                  FRONT ROW!

Daarom hebben wij nu speciaal voor jullie Young Professionals Front Row ontwikkeld. Een uniek netwerk van young professionals tussen de 25 en 40 jaar die de toon willen zetten voor Utrecht. Word lid en doe mee aan het meest inspirerende en toonaangevende netwerk van Utrecht!

Vergroot je netwerk – Wij willen meer zijn dan alleen een businessclub. We maken je onderdeel van de ontwikkeling van Front Row: we blijven met elkaar in gesprek over wensen en ideeën. Zo groeien we naar een toonaangevend en uniek netwerk voor young professionals in Utrecht, met aandacht voor iedereen.

Verras je relaties – Wij willen niet alleen inspiratie en kennis delen, maar je ook de kans geven om dit door te geven. Daarom krijg je niet alleen zelf met jouw bedrijf of organisatie toegang tot het netwerk, maar kun je door lid te worden ook klanten meenemen om plaats te nemen op de Front Row.

Vervul dromen – Met de lidmaatschapsbijdrage helpt jouw organisatie TivoliVredenburg om dromen waar te maken: initiatieven op het gebied van educatie en participatie, jong talent en internationale topprogramma’s, en toegankelijkheid en duurzaamheid. Kijk hier voor voorbeeldprojecten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de kosten en voorwaarden? Neem dan contact op met Lisanne Vis van Partnerships & Development via frontrow@tivolivredenburg.nl of 06 1869 1301.