CONTACT CONTACT

Boek: OFF/ON – concertpodium tijdens een pandemie

17 maart 2021

Wat gebeurt er als een concertpodium als TivoliVredenburg van de ene op de andere dag stilvalt? Van 1,2 miljoen bezoekers in een jaar naar maximaal dertig in de Grote Zaal of zelfs een complete sluiting: het werd afgelopen jaar de realiteit. Deze maand brengen we het boek OFF/ON uit, waarin medewerkers en artiesten terugblikken op een roerig jaar waarin alle zekerheden en routine wegvielen. Het allereerste exemplaar wordt op 24 maart door onze algemeen directeur Jeroen Bartelse uitgereikt aan wethouder cultuur Anke Klein.

Het boek is geschreven door Nicoline Baartman, zij studeerde muziekwetenschap in Utrecht en was jarenlang Volkskrant-redacteur. Ze werkt nu als freelance auteur en eindredacteur voor verschillende opdrachtgevers waaronder de VPRO Gids en geeft les aan de Schrijversacademie. Jos Stoopman nam de vormgeving van OFF/ON voor zijn rekening. OFF/ON werd geschreven in opdracht van TivoliVredenburg.

OFF/ON is voor €24,95 te koop via de webshop en bij elke aankoop van OFF/ON gaat €5 naar het TivoliVredenburg Fonds. Het Fonds is in het leven geroepen om, met steun van onze bezoekers, (extra) bijzondere projecten mogelijk te maken. Onze missie luidt: voor iedereen een leven lang muziek! Het Fonds brengt ons daar nog dichterbij, bijvoorbeeld door te investeren in jong talent, internationale top en een toegankelijker gebouw.

Meer informatie vind je hier!