Huidige situatie - TivoliVredenburg Partnerships
CONTACT CONTACT

Huidige situatie

15 december 2020

Lichten uit, deuren dicht. Vanwege de coronamaatregelen die premier Rutte maandag aankondigde vanuit het Torentje sluiten wij tot en met 19 januari 2021 onze deuren voor publiek. Maar we gaan uiteraard online door, te volgen via Studio TivoliVredenburg!

Gelukkig hebben we toch nog genoeg om naar uit te kijken: bijvoorbeeld de (gratis) livestream NYE: The Home Show Рism Bud op oudejaarsavond, of een programma vol verdieping tijdens De Nieuwe Nachtmis op kerstavond. Daarnaast presenteren we online nog veel meer alternatief programma via Studio TivoliVredenburg, en kun je een beetje TivoliVredenburg in huis halen met de TivoliVredenburg Box.

We hopen jullie in 2021 weer live te zien, en wensen je mooie feestdagen!