TivoliVredenburg de komende twee weken gesloten - TivoliVredenburg Partnerships
CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg de komende twee weken gesloten

5 november 2020

Vanaf 5 november gelden aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM. Tot donderdag 19 november 2020 sluiten we daarom onze deuren.

Tot onze grote spijt moet ons programma in die periode worden afgelast. Wat waren we graag open gebleven. We hadden een prachtig, coronaproof programma staan. Maar we gaan nu gewoon weer aan de slag voor oplossingen en overleggen met artiesten: verplaatsen? Annuleren? Of misschien streamen? Dat uitzoeken kost even tijd – we laten zo snel mogelijk iets van ons horen aan mensen die de komende twee weken een ticket hebben voor een van onze concerten. Ondertussen presenteren we online alternatief programma via Studio TivoliVredenburg!