TivoliVredenburg blijft open met ontheffing - TivoliVredenburg Partnerships
CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg blijft open met ontheffing

2 oktober 2020

Op 29 september om 18.00 uur zijn de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM ingegaan. TivoliVredenburg heeft van de Veiligheidsregio Utrecht een ontheffing gekregen: het programma kan daardoor doorgaan, met een maximum van 250 bezoekers per ruimte. Dat is fijn nieuws, maar wat betekent dit precies?

Een aantal culturele instellingen heeft de ontheffing gekregen, en mag meer dan dertig bezoekers per zaal ontvangen, met een maximum van 250 bezoekers per ruimte. Dat geldt dus ook voor TivoliVredenburg. Voor elk van onze zalen, en ook in alle ruimtes daartussen, is de capaciteit berekend. De afgelopen weken hebben we gezien dat het goed lukt om volgens die maxima de afstand en veiligheid te waarborgen.

De maandagavond aangekondigde maatregelen hebben wel invloed op de openingstijden van café Het Gegeven Paard en bar-brasserie Danel: zij sluiten om 22.00 uur hun deuren. Ook sluiten de bars in of bij onze zalen om 22.00 uur.