Danel en Het Gegeven Paard weer open! - TivoliVredenburg Partnerships
CONTACT CONTACT

Danel en Het Gegeven Paard weer open!

17 juli 2020

Bar-brasserie Danel en grandcafé Het Gegeven Paard hebben onlangs weer hun deuren geopend! Het zonnige terras is bij beide nu extra groot en reserveren is niet verplicht. 

Bar-brasserie Danel
Aan de singel onder het dak van TivoliVredenburg bevindt zich bar-brasserie Danel waar je terecht kan voor de lekkerste gerechten met een Franse touch.

Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en lekkere happen: bij Danel heb jíj de regie in handen. De kaart bestaat uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten en een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Meer informatie vind je via www.danel-utrecht.nl

Café Het Gegeven Paard
Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grandcafé Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren. Meer informatie vind je via www.cafehetgegevenpaard.nl