Ten tijde van Corona - TivoliVredenburg Partnerships
CONTACT CONTACT

Ten tijde van Corona

17 juli 2020

Met de komst van het coronavirus en de maatregelen die daarbij komen kijken is het openbare leven deels tot stilstand gekomen. Net als zovelen zijn ook TivoliVredenburg en haar partners hard geraakt. Maar we zijn voorzichtig weer open. Met concerten op anderhalve meter afstand en onze Walk The Line tours kunnen we weer bezoekers ontvangen en artiesten een podium bieden. Wat we zo graag doen!

Juist in deze tijden is het belang van de partnerships die we hebben evident: samenwerken om elkaar te versterken. Ondanks dat fysiek samenkomen alleen in kleinere groepen mogelijk is, gaan we door met de verbindende kracht van muziek. Op onze website vind je zowel ons online programma als de concerten op anderhalve meter afstand en meer informatie over de huidige situatie. Music sounds better with you!

Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar. Mail of bel hiervoor met je vaste contactpersonen of mail naar development@tivolivredenburg.nl.

Pas goed op jezelf en op elkaar en hopelijk tot snel!