CONTACT CONTACT

TivoliVredenburg tijdens coronacrisis

17 maart 2020

Voor het eerst is het stil in TivoliVredenburg. Met de komst van het coronavirus en de maatregelen die daarbij komen kijken is het openbare leven zo goed als tot stilstand gekomen. Net als zovelen zijn ook TivoliVredenburg en haar partners hard geraakt.

Alle evenementen in TivoliVredenburg zijn tot en met in ieder geval 6 april afgelast of verplaatst. Meer informatie hierover vind je via deze link.

Ondanks alles blijft ons team hard aan het werk. Vanuit huis hebben we contact met bezoekers, partners, opdrachtgevers, muzikanten en elkaar. Juist in deze tijden is het belang van de partnerships die we hebben evident: samenwerken om elkaar te versterken. Ondanks dat fysiek samenkomen momenteel niet mogelijk is, gaan we door met de verbindende kracht van muziek. Dagelijks kun je om 20.00 uur, via onze facebookpagina, live genieten van de beste concerten en video’s uit ons archief. The music sounds better with you!

Voor vragen zijn we nog steeds bereikbaar. Mail of bel hiervoor met je vaste contactpersonen of mail naar development@tivolivredenburg.nl

Pas goed op jezelf en op elkaar en hopelijk tot snel!

Helaas zijn deze maatregelen inmiddels verlengd tot in ieder geval 1 juni 2020.